Suomi Kuvapankki  
Hae
 
 
Etusivu Info Kuvakategoriat Hinnat Tilaaminen Käyttöehdot Yhteystiedot  
 
 

 

     
 
     

Kuvien käyttö- ja toimitusehdot

Julkaisuoikeus

Suomi Kuvapankki myöntää käyttäjälle julkaisuoikeuden sekä painetussa että sähköisessä muodossa, hinnastossa mainituin ehdoin. Julkaisuoikeudesta peritään hinnaston mukainen korvaus.

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää kuvia ja saamiaan julkaisuoikeuksia kolmannelle osapuolelle. Mikäli kuva on kuitenkin selkeä ja kiinteä osa kolmannen osapuolen laajempaa markkinointi- tai yritysviestinnällistä toimeksiantoa, käyttäjällä on oikeus kuvan käyttöoikeuden siirtämiseen omalle asiakkaalleen. Edellytyksenä on, että toimeksianto ei koske yksinomaan tai edes pääasiallisesti kyseistä valokuvaa. Käyttöoikeuden siirtotilanteessa kuvan käyttöoikeudet ovat laajuudeltaan ja pituudeltaan samat kuin alkuperäisen käyttäjän oikeudet, eikä kolmas osapuoli voi missään tilanteessa siirtää käyttöoikeutta edelleen eteenpäin.

Tekijänoikeus

Kaikki kuvien tekijänoikeudet säilyvät tekijänoikeuslain mukaisesti yksinomaan valokuvaaja Jaakko Tähdellä. Kuvan toimituksellisessa käytössä on kuvan yhteydessä mainittava kuvalähde sekä kuvaaja: Suomi Kuvapankki / Jaakko Tähti.  

Käyttäjän vastuut

Käyttäjän on kuvan latausvaiheessa ilmoitettava kuvan käyttötapa ja media. Käyttäjä vastaa kuvien käytön laillisuudesta sekä hyvien tapojen noudattamisesta kuvien julkaisussa. Kuvia saa muokata hyvän maun mukaan. Kuvissa esiintyviä ihmisiä ei saa esittää kenenkään kunniaa loukkaavassa, epäeettisessä tai arveluttavassa yhteydessä.

Mikäli Suomi Kuvapankin kuvia käytetään käyttö- ja julkaisuehtojen vastaisesti, Suomi Kuvapankilla on oikeus veloittaa kuvan normaali, hinnaston mukainen käyttö- ja julkaisuoikeus kaksinkertaisena.

 

 

       
 
     
 
Suomi Kuvapankki
info@suomikuvapankki.fi
Facebook Valokuvaaja Jaakko Tähti   © 2012-2024 Copyright Suomi Kuvapankki
Platform by NettiTrade