Suomi Kuvapankki  
Hae
 
 
Etusivu Info Kuvakategoriat Hinnat Tilaaminen Käyttöehdot Yhteystiedot  
 
 

 

     
 
     

Info

Suomi Kuvapankin tarjonta perustuu nimensä mukaisesti suomalaiseen, korkealaatuisesti tuotettuun kuvamateriaaliin. Ainutlaatuisten luonto- ja maisemakuvien lisäksi pankista löytyy runsaasti kuvia kaupungeista eri puolilta Suomea sekä eri paikkakuntien tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Suomi Kuvapankki on visuaalinen läpileikkaus kotimaamme parhaista paloista. Kuvat soveltuvat erinomaisesti kaikkiin käyttötarkoituksiin, joissa korkealaatuiselle kotimaiselle kuvalle on tarvetta.

Kauniiden ja näyttävien kuvien takana on Jyväskyläläinen valokuvaaja Jaakko Tähti, joka on erikoistunut erityisesti luontokuvaukseen. Jaakko Tähti on palkittu useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Lisäksi hänen kuviaan on ollut esillä muun muassa  Shanghain maailmannäyttelyn Suomen osastolla.

Jaakko Tähden kuvat ovat tuttuja myös useista julkaisuista, esimerkiksi Ajasto-seinäkalentereista, Veikkauksen luontoarvoista sekä Paletin ja Karton korteista. Hänen kätensä ja kameransa jälki on nähtävillä lisäksi useiden ABC-liikennemyymälöiden suurkuvatauluissa.

Jaakko Tähden pitkän, neljä vuosikymmentä kestäneen valokuvaajauran varrella kertyneen runsaan kuva-arkiston aarteet ovat  nyt saatavilla Suomi Kuvapankista. Kuvaaminen on hänelle ammatin lisäksi elämäntapa, joten uutta kuvamateriaalia eri puolilta Suomea kertyy jatkuvasti runsain mitoin kuvapankin valikoimiin.

       
 
     
 
Suomi Kuvapankki
info@suomikuvapankki.fi
Ateljee Jaakko Tähti   © 2012 Copyright Suomi Kuvapankki
Design by Studio Obra
Platform by NettiTrade